Verdachte opgepakt dodelijke mishandeling TT-nacht

De politie heeft een verdachte opgepakt in de zaak rond de zware mishandeling met dodelijke afloop, die verleden jaar plaatsvond tijdens de TT-nacht. Ooggetuigen vertelden hoe het slachtoffer rake klappen ving, gevolgd door een tuimelpartij waar hij met het hoofd hard tegen de grond kwam.

Het 24-jarige slachtoffer raakte vervolgens in een coma, waar hij nooit meer uit zou komen. Drie dagen later overleed de Assenaar namelijk aan zijn verwondingen.

Politie heeft lang moeten zoeken naar de mogelijke dader, maar ondanks het uitloven van een beloning van 10.000 euro en het verhoren van tientallen getuigen kwam de politie maar niet verder in de zaak. Tot vandaag.

Een 29-jarige Schiedammer is nu officieel verdachte in de zaak, waarin overigens geen woord gerept wordt over doodslag of moord. De politie spreekt voorlopig van zware mishandeling met dodelijke afloop.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.