vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Verdachte opgepakt dodelijke mishandeling TT-nacht

De politie heeft een verdachte opgepakt in de zaak rond de zware mishandeling met dodelijke afloop, die verleden jaar plaatsvond tijdens de TT-nacht. Ooggetuigen vertelden hoe het slachtoffer rake klappen ving, gevolgd door een tuimelpartij waar hij met het hoofd hard tegen de grond kwam.

Het 24-jarige slachtoffer raakte vervolgens in een coma, waar hij nooit meer uit zou komen. Drie dagen later overleed de Assenaar namelijk aan zijn verwondingen.

Politie heeft lang moeten zoeken naar de mogelijke dader, maar ondanks het uitloven van een beloning van 10.000 euro en het verhoren van tientallen getuigen kwam de politie maar niet verder in de zaak. Tot vandaag.

Een 29-jarige Schiedammer is nu officieel verdachte in de zaak, waarin overigens geen woord gerept wordt over doodslag of moord. De politie spreekt voorlopig van zware mishandeling met dodelijke afloop.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen