vrijdag 19 april 2024

New Yorkse Politie plet 70 motoren

Om een signaal af te geven naar alle ‘nitwits and knuckleheads’ die een gevaar in het verkeer vormen, heeft de New York Police Department 70 motoren geplet met een paar bulldozers. Lekker subtiel en behoorlijk hardhandig, maar de NYPD is er gewoon echt klaar mee.

Een blik op de verzameling verraadt dat het hier vooral om quads en crossmotoren gaat, motoren die je niet bepaald verwacht in de metropool New York. Alleen vindt dit soort motorfietsen gretig aftrek bij de liefhebbers van wheelies en ander gedrag waar politiemensen rood van aanlopen.

Het was juist dat soort gedrag dat de NYPD gedreven heeft tot deze daad. “Veel van deze motoren zijn schreeuwend duur, maar desalniettemin claimt nog geen 80 procent hun in beslag genomen motorfiets. Dan is dit het lot van hun machines…”, alsdus politiecommissaris William Bratton. De commissaris zwaait vervolgens een geblokte vlag en de bulldozers doen hun werk. 

Foto’s en video: NYPD

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen