New Yorkse Politie plet 70 motoren

Om een signaal af te geven naar alle ‘nitwits and knuckleheads’ die een gevaar in het verkeer vormen, heeft de New York Police Department 70 motoren geplet met een paar bulldozers. Lekker subtiel en behoorlijk hardhandig, maar de NYPD is er gewoon echt klaar mee.

Een blik op de verzameling verraadt dat het hier vooral om quads en crossmotoren gaat, motoren die je niet bepaald verwacht in de metropool New York. Alleen vindt dit soort motorfietsen gretig aftrek bij de liefhebbers van wheelies en ander gedrag waar politiemensen rood van aanlopen.

Het was juist dat soort gedrag dat de NYPD gedreven heeft tot deze daad. “Veel van deze motoren zijn schreeuwend duur, maar desalniettemin claimt nog geen 80 procent hun in beslag genomen motorfiets. Dan is dit het lot van hun machines…”, alsdus politiecommissaris William Bratton. De commissaris zwaait vervolgens een geblokte vlag en de bulldozers doen hun werk. 

Foto’s en video: NYPD

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.