Nicky Romero aan de derde Duc

Nick Rotteveel zal de gemiddelde Nederlander weinig zeggen, maar Nicky Romero klinkt wellicht al bekender in de oren. De 25-jarige uit Amerongen verdient zijn brood met het draaien van plaatjes, zoals het een DJ betaamt. Zo vliegt hij komende zomer heel de wereld over om te draaien.

Maar nou lijkt het dat Nicky Romero naast brood, nog net wat meer verdient. Want de DJ is blijkbaar nogal motorgek, of beter nog; Ducati-gek. Zo was hij al gelukkig eigenaar van een Ducati Desmosedi RR en mocht hij afgelopen april één van de eerste Panigale Superleggera‘s in ontvangst nemen. Maar beide fietsen lenen zich nou niet bepaald als circuithok, zal Rotteveel gedacht hebben, want vandaag bleek hij een 899 Panigale racer toegevoegd te hebben aan zijn arsenaal.

Geen onaardige garage voor een jongeman van 25. Alleen zijn we wel benieuwd waar en wanneer Nicky de 899 uit gaat laten, want met zo’n druk schema… 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?