Nico Rosberg crasht zijn Energica in Monaco

Nico Rosberg heeft een YouTube-kanaal. Dan moet-ie zo nu en dan wel een filmpje online zetten, zoals iedere influencer. Maar dat ging vorige week een beetje verkeerd.

Aan de vooravond van de Formule E neemt Rosberg zijn bijna 1 miljoen volgers mee op een rondje langs een aantal van de hoogtepunten van het bochtige stratenparcours. Onderweg stapt hij van zijn Energica om bij een vriend z’n accreditatiepassen op te halen voor het raceweekeinde. Als hij die heeft opgeborgen, stuurt hij zijn motor naar voren. Jammer voor Rosberg houdt zijn motor niet en tuimelt hij pardoes onder de bumper van een dikke Audi.

Harley-Davidson maakt van LiveWire een elektrisch motormerk

Rosberg eindigt vastgeklemd tussen de motor en de ruimte onder de voorbumper van de Audi, met de benen in de lucht. Met hulp weet hij aan zijn benarde positie te ontsnappen. Niet zonder zelfspot verwerkt Rosberg zijn val als een goede grap.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?