13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nico Rosberg crasht zijn Energica in Monaco

Nico Rosberg heeft een YouTube-kanaal. Dan moet-ie zo nu en dan wel een filmpje online zetten, zoals iedere influencer. Maar dat ging vorige week een beetje verkeerd.

Aan de vooravond van de Formule E neemt Rosberg zijn bijna 1 miljoen volgers mee op een rondje langs een aantal van de hoogtepunten van het bochtige stratenparcours. Onderweg stapt hij van zijn Energica om bij een vriend z’n accreditatiepassen op te halen voor het raceweekeinde. Als hij die heeft opgeborgen, stuurt hij zijn motor naar voren. Jammer voor Rosberg houdt zijn motor niet en tuimelt hij pardoes onder de bumper van een dikke Audi.

Harley-Davidson maakt van LiveWire een elektrisch motormerk

Rosberg eindigt vastgeklemd tussen de motor en de ruimte onder de voorbumper van de Audi, met de benen in de lucht. Met hulp weet hij aan zijn benarde positie te ontsnappen. Niet zonder zelfspot verwerkt Rosberg zijn val als een goede grap.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen