maandag 28 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Te koop: twee KTM RC16 MotoGP-racers

Te koop: KTM RC16 MotoGP-racers, bouwjaar circa 2019. Eerste eigenaar, altijd binnen gestaan, in nieuwstaat. Alle service en onderhoud uitgevoerd door in de fabriek opgeleide technici. Nooit gereden. Twee motoren beschikbaar: €288.000 per stuk. Bereid om te ruilen voor Honda RC213V of gelijkwaardig.

Het is niet de eerste keer dat KTM een aantal van zijn Grand Prix-racers te koop aanbiedt. Je had al een van de twee KTM RC16-motoren uit 2019 kunnen kopen voor de spotprijs van €250.000. Achteraf gezien helemaal niet zo’n slechte deal.

Afgezien van de gemiste kansen, voor die €288.000 (plus belasting) bezit je wel je eigen MotoGP-racer. En… doet KTM er ook nog Pol Espargaro’s gebruikte racepak en een gesigneerde helm bij. Daarnaast een VIP MotoGP-evenementenpakket voor een van de MotoGP-races van 2021.

Alleen serieuze vragen worden in overweging genomen en geïnteresseerden kunnen contact opnemen met KTM via rc16@ktm.com.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen