dinsdag 30 mei 2023

Te koop: twee KTM RC16 MotoGP-racers

Te koop: KTM RC16 MotoGP-racers, bouwjaar circa 2019. Eerste eigenaar, altijd binnen gestaan, in nieuwstaat. Alle service en onderhoud uitgevoerd door in de fabriek opgeleide technici. Nooit gereden. Twee motoren beschikbaar: €288.000 per stuk. Bereid om te ruilen voor Honda RC213V of gelijkwaardig.

Het is niet de eerste keer dat KTM een aantal van zijn Grand Prix-racers te koop aanbiedt. Je had al een van de twee KTM RC16-motoren uit 2019 kunnen kopen voor de spotprijs van €250.000. Achteraf gezien helemaal niet zo’n slechte deal.

Afgezien van de gemiste kansen, voor die €288.000 (plus belasting) bezit je wel je eigen MotoGP-racer. En… doet KTM er ook nog Pol Espargaro’s gebruikte racepak en een gesigneerde helm bij. Daarnaast een VIP MotoGP-evenementenpakket voor een van de MotoGP-races van 2021.

Alleen serieuze vragen worden in overweging genomen en geïnteresseerden kunnen contact opnemen met KTM via rc16@ktm.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image