Nieuw avontuur voor Mash

De samenwerking met het Chinese Shineray heeft een volgend product voor het Franse Mash opgeleverd. Na de Seventy, Seventy Five, Two Fifty, Café Racer, Scrambler én Five Hundred komt het merk nu met een lichte allroad. De Adventure 400R gaat in het voorjaar aan de line-up toegevoegd worden. Bloktechnisch is het gelijk aan de eencilinder die we bij de Five Hundred tegenkomen. Het is eigenlijk een van de weinige overeenkomsten met de retrofiets, want voor de rest is het een compleet andere motor. In België gaat de Adventure 400R €5.299,- kosten. Tel voor de Nederlanders er nog zo’n vijfhonderd euro bovenop voor een indicatieprijs. 

Fred Fourgeaud, voormalig eigenaar van oliemerk Ipone, is de verantwoordelijke bij SIMA, waar Mash onder valt. De Franse zakenman heeft de ambitie om Mash te laten groeien tot een volwaardig en volwassen merk. Zodoende moeten er in de toekomst nog meer motoren komen, met grotere cilinderinhoud. Of dat gaat lukken, zal allereerst afhangen van de verkoop van onder meer de Five Hundred en Adventure 400R.

MOTO73 testte overigens onlangs de Mash Five Hundred. De test vind je in editie 3-2015, die vanaf donderdag 29 januari in de winkel ligt.   

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.