zondag 5 februari 2023

Nieuw avontuur voor Mash

De samenwerking met het Chinese Shineray heeft een volgend product voor het Franse Mash opgeleverd. Na de Seventy, Seventy Five, Two Fifty, Café Racer, Scrambler én Five Hundred komt het merk nu met een lichte allroad. De Adventure 400R gaat in het voorjaar aan de line-up toegevoegd worden. Bloktechnisch is het gelijk aan de eencilinder die we bij de Five Hundred tegenkomen. Het is eigenlijk een van de weinige overeenkomsten met de retrofiets, want voor de rest is het een compleet andere motor. In België gaat de Adventure 400R €5.299,- kosten. Tel voor de Nederlanders er nog zo’n vijfhonderd euro bovenop voor een indicatieprijs. 

Fred Fourgeaud, voormalig eigenaar van oliemerk Ipone, is de verantwoordelijke bij SIMA, waar Mash onder valt. De Franse zakenman heeft de ambitie om Mash te laten groeien tot een volwaardig en volwassen merk. Zodoende moeten er in de toekomst nog meer motoren komen, met grotere cilinderinhoud. Of dat gaat lukken, zal allereerst afhangen van de verkoop van onder meer de Five Hundred en Adventure 400R.

MOTO73 testte overigens onlangs de Mash Five Hundred. De test vind je in editie 3-2015, die vanaf donderdag 29 januari in de winkel ligt.   

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen