Nieuw: BMW R1250 RT Shiftcam

Tegelijkertijd met de introductie van de R1250 GS deed BMW ook een statische presentatie van de 2019 R1250 RT. Deze heeft net als de GS variabekle kleptiming, dat dioor BMW SHIFTcamwordt genoemd.

De 2019 versie van de R1250 RT, met dezelfde specs als het blok van de 1250 GS, wordt leverbaar in drie versies: een basisuitvoering van de R1250 RT, de Elegance en de Sport. Alleen de prijs van de basisuitvoering is op dit moment bekend: €21.434,-

Daarnaast heeft BMW gezorgd voor twee optielijnen, die worden aangeboden onder de naam 719 Spezial en HP Parts GS

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.