zaterdag 24 februari 2024

Nieuw in 2021: Energica RS-modellen. Kun jij ze aan?

De Energica 2021-serie is krachtiger dan ooit, dankzij de ervaring die is opgedaan in de MotoE™. Dit jaar worden de nieuwe RS-modellen gepresenteerd.

De RS-modellen komen tegemoet aan de wensen van de meest veeleisende klanten, door het toevoegen van prestaties uit de racerij die beschikbaar zijn voor alle modellen uit het + gamma.

“De naam staat voor Reparto Sportivo (Sport Department), een eerbetoon aan ons team voor het ongelooflijke technische werk dat in de afgelopen 10 jaar is verricht, zowel op de weg als in de racerij, met betrokkenheid in de MotoE™. Een decennium van innovatie dat heeft geleid tot een echte Electric Motor Wereld.”

Giampiero Testoni, CTO Energica Motor Company

De Energica RS-modellen zijn voorzien van nieuwe mapping, waarbij de parameters van de VCU zijn verbeterd. Rechtstreeks vanuit de MotoE™-ervaring, om een indrukwekkende acceleratietijd te leveren.

De veranderingen zorgen voor een acceleratieverbetering van twee tienden van een seconde: van 0-100 km/u in slechts 2,6 seconden!

Om dit buitengewone vermogen aan te kunnen, is de eindaandrijfketting opgevoerd tot een Regina 15/44 525 O-ringketting.

Alle RS-versie motorfietsen worden geleverd met de RS-badge op de kuipen en een garageset (Paddockstand en Stretch Indoor Cover).

De 2021 RS-motorfietsen zullen te koop zijn met Fast Charging technologie, 4.3” TFT kleurendisplay Dashboard, Regina (15/44) 525 O-Ring Chain, Traction Control, Cruise Control, en Park Assistant als standaard eigenschappen.

Op de Eva Ribelle RS en Eva EsseEsse9+ RS is standaard een USB-poort aanwezig. Op de Ego+ RS is deze optioneel.

Alles over de nieuwe exclusieve Energica RS-modellen vind je hier: https://energica.link/2bj-mtrn-adv-rs/

Energica RS
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen