vrijdag 26 april 2024

Nieuw in Vlaanderen: Motor Magazine!

Groot nieuws! Vanaf 5 januari heeft Vlaanderen een gloednieuw tijdschrift: Motor Magazine. Het magazine kent een rijk Nederlands verleden dat teruggaat tot 1913, maar werd nooit eerder exclusief voor Vlaanderen gemaakt. Het moest er eens van komen: Met een Vlaamse redactie en ondersteuning vanuit Nederland verschijnt Motor Magazine maandelijks.

Motor Magazine: een modern motorblad

Motor Magazine is een modern maandblad met diepgaande lectuur over motoren, motorrijders en motorsport. Interessant voor iedereen die ‘iets’ met motorrijden heeft: van sport(ief) tot toeren, van tests tot reportages of routes, en van interviews tot praktische informatie en klassiekers. Maar de moderne motorrijder wil ook dagelijks geïnformeerd worden over motorfietsen…

Dagelijks nieuws en suggesties

Motor Magazine is dus gelinkt aan alle online actualiteit op motornieuws.be en motojournal.be. Beide sites houden motorrijders dagelijks op de hoogte met regulier motornieuws, maar ook nieuwe modellen, unieke tests en suggesties voor leuke routes.

Hoofdredacteur MotoMedia, Thierry Sarasyn: “Met Motor Magazine bundelen we de krachten van de redacties van MotoMedia in België en PiTE Media B.V. in Nederland. Beide redacties zorgen voor het sterke online aanbod van motornieuws.be en motojournal.be in België en bieden lezers een diepgaander aanbod in een gedrukt magazine. Motor Magazine wordt een algemeen motortijdschrift met een brede focus en ijzersterke verhalen. Het Magazine vervangt de websites niet, maar zorgt ervoor dat we naast online media, nu ook een printmagazine kunnen maken. 1+1 is in dit geval 3, want de websites en het magazine zullen elkaar versterken.”

Algemeen directeur PiTE Media B.V., Nick Glättli: “Motor Magazine was een logische stap om de samenwerking die er al was tussen beide uitgeverijen, kracht bij te zetten. In Nederland publiceren we al MOTO73, Promotor en Classic & Retro Magazine. En we hebben de toonaangevende website www.motor.nl. Motor Magazine was de oudste titel in de Benelux en we zijn trots om het magazine met deze Belgische editie nieuw leven in te blazen. We doen dat op een moderne manier, want naast de gedrukte versie wordt Motor Magazine door motornieuws.be en www.motor.nl ook digitaal leesbaar.”

Specs

  • Een Belgisch magazine met grote redactionele slagkracht
  • Tests
  • Reportages
  • Motorsport
  • Verschijnt 10 maal per jaar

Voor meer info contacteer:

  • Nick Glättli +31 6 20 04 20 66
  • Thierry Sarasyn +32 498 54 50 52
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen