13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe Indian Chief Dark Horse

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Indian Motorcycle®, Amerika’s eerste motorbouwer, lanceert het eerste model voor modeljaar 2016: de Indian Chief Dark Horse. Dit nieuwe, duistere lid van de Indian-familie zal op twee continenten onthuld worden. 

De Chief Dark Horse is vanaf 13 februari 17.30 uur lokale tijd, te zien op de Chicago Progressive International Motorcycle Show. Maar internationale Indian-fans hoeven niet lang te wachten en kunnen de Chief Dark Horse al twaalf uur later in Londen ‘live’ bewonderen op de Indian Motorcycle display tijdens de MCN London Motorcycle Show om 11.30 uur op zaterdag 14 februari in Excel, London Docklands.

Op de stand van Indian Motorcycle op MCN London toont de motorbouwer de volledige line-up voor 2015, inclusief de nieuwe Scout, Roadmaster, 2015 Chief-modellen en de Indian Motorcycle kleding- en accessoirelijn. Klik hier voor kaarten.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen