Nieuwe Indian Chief Dark Horse

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Indian Motorcycle®, Amerika’s eerste motorbouwer, lanceert het eerste model voor modeljaar 2016: de Indian Chief Dark Horse. Dit nieuwe, duistere lid van de Indian-familie zal op twee continenten onthuld worden. 

De Chief Dark Horse is vanaf 13 februari 17.30 uur lokale tijd, te zien op de Chicago Progressive International Motorcycle Show. Maar internationale Indian-fans hoeven niet lang te wachten en kunnen de Chief Dark Horse al twaalf uur later in Londen ‘live’ bewonderen op de Indian Motorcycle display tijdens de MCN London Motorcycle Show om 11.30 uur op zaterdag 14 februari in Excel, London Docklands.

Op de stand van Indian Motorcycle op MCN London toont de motorbouwer de volledige line-up voor 2015, inclusief de nieuwe Scout, Roadmaster, 2015 Chief-modellen en de Indian Motorcycle kleding- en accessoirelijn. Klik hier voor kaarten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?