Nieuw programma op RTL7

RTL MotorNieuws is de naam een nieuw programma dat vanaf morgen is te zien op de buis. Het is een informatief programma en wordt gepresenteerd door Corné Klijn. Op de afgelopen MOTORbeurs ben je misschien wel getuige geweest van de opnamen die werden gemaakt. Nieuws en trends staan centraal. Je zult dus véél motoren te zien krijgen. Het resultaat is zaterdag 7 maart te zien om 16.30u op RTL7. Het programma wordt op 8 maart om 15.30u herhaald op dezelfde zender. De tweede aflevering is volgende week zaterdag om half vijf op RTL 7 en die wordt ook op de zondag herhaald.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.