vrijdag 26 april 2024

Win een Yamaha R3!

Met slechts een paar weken tot de start van het MotoGP-seizoen, neemt ook de Droomteamcompetitie-spanning toe. Zeker nu we bekend kunnen maken dat je dit seizoen kans maakt op een Yamaha YZF-R3 ter waarde van 5.999 euro. Met een maximaal vermogen van 42,0 pk bij 10.750 toeren per minuut en een koppel van 29,6 Nm bij 9.000 tpm is de vloeistofgekoelde tweecilinder een meer dan serieuze speler in zijn segment. 

Donderdag 12 maart start de inschrijving van de 2015-editie. Een editie waar je voor het eerst kunt kiezen uit wildcardrijders. De precieze uitleg hierover is vanaf aanstaande donderdag op deze site te vinden. We kunnen alvast verklappen dat de tijd dat je één keer een team kon vaststellen en vervolgens slechts mocht hopen op een goed resultaat definitief voorbij is. Voor elke race zul je dus weer al je teammanager-capaciteiten volledig moeten benutten. Ook hebben we een perfecte oplossing gevonden voor geblesseerde coureurs of voor rijders die tussentijds – noodgedwongen of vrijwillig – hun biezen pakken.

Om je extra voorbereidingstijd te geven, plaatsen we aanstaande maandag alvast de deelnemerslijsten met de prijzen per coureur online. Je hebt tot uiterlijk woensdag 25 maart 24.00 uur om je aan te melden met jouw Droomteam. 

Alvast succes!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen