zaterdag 20 april 2024

Nieuw outfit voor Gold Wing

Honda heeft de Gold Wing een nieuwe outfit aan laten meten. De 2012 Honda wordt namelijk vanaf januari 2012 leverbaar in drie nieuwe kleuren, te weten Glint Wave Blue Metallic, Pearl Fadeless White en Graphite Black.

Verder zijn er verbeteringen aangebracht in bescherming tegen weer en wind, die met behulp van Computational Fluid Dynamics (CFD) tot stand zijn gekomen. Om de stabiliteit en wegligging bij hoge snelheid te vergroten is onder meer de vering aangepast en is het bodywork achter uitgerust met roosters om de luchtstromen beter te geleiden.

De bagagecapaciteit is vergroot tot 150 liter en het surround audiosysteem is uitgebreid met aansluitmogelijkheid voor iPod’s. Tevens is de toericoon uitgerust met het nieuwste Honda navigatiesysteem.


 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen