Nieuw outfit voor Gold Wing

Honda heeft de Gold Wing een nieuwe outfit aan laten meten. De 2012 Honda wordt namelijk vanaf januari 2012 leverbaar in drie nieuwe kleuren, te weten Glint Wave Blue Metallic, Pearl Fadeless White en Graphite Black.

Verder zijn er verbeteringen aangebracht in bescherming tegen weer en wind, die met behulp van Computational Fluid Dynamics (CFD) tot stand zijn gekomen. Om de stabiliteit en wegligging bij hoge snelheid te vergroten is onder meer de vering aangepast en is het bodywork achter uitgerust met roosters om de luchtstromen beter te geleiden.

De bagagecapaciteit is vergroot tot 150 liter en het surround audiosysteem is uitgebreid met aansluitmogelijkheid voor iPod’s. Tevens is de toericoon uitgerust met het nieuwste Honda navigatiesysteem.


 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?