donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuw! Race R PRO Kimbo helm

De Race R Pro Kimbo helm heeft een strak design. Hij is in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar, steeds met wit, rood, blauw en zwart. De helm is van aramide carbon vezels gemaakt en weegt ongeveer 1250 gram. Om de beste stabiliteit bij hoge snelheden te waarborgen is de Kimbo voorzien van een CFD spoiler. De luchtstroming rondom de helm is berekend in een luchttunnel.  Er is rekening gehouden met 'snelle rijders'.

Het vizier is van klasse 1 in Optimal Clarity Rating, dat betekent geen vervormingen. In het midden is hij ruim 4 mm dik. Uiteraard is het vizier voorzien van een anti-kraslaag en -condenslaag.  De Race R Pro Kimbo heeft een dubbel D sluiting met magnetisch einde, zodat je de helm snel en gemakkelijk vast maakt. Daarnaast is de helm voorbereid op een bluetooth systeem (Sharktooth). 

De Race R Pro Kimbo is vanaf heden verkrijgbaar bij de Shark-dealers en kost 669 euro. Meer info over Sharkhelmen vind je op www.shark-helmets.com.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen