Nieuw! Race R PRO Kimbo helm

De Race R Pro Kimbo helm heeft een strak design. Hij is in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar, steeds met wit, rood, blauw en zwart. De helm is van aramide carbon vezels gemaakt en weegt ongeveer 1250 gram. Om de beste stabiliteit bij hoge snelheden te waarborgen is de Kimbo voorzien van een CFD spoiler. De luchtstroming rondom de helm is berekend in een luchttunnel.  Er is rekening gehouden met 'snelle rijders'.

Het vizier is van klasse 1 in Optimal Clarity Rating, dat betekent geen vervormingen. In het midden is hij ruim 4 mm dik. Uiteraard is het vizier voorzien van een anti-kraslaag en -condenslaag.  De Race R Pro Kimbo heeft een dubbel D sluiting met magnetisch einde, zodat je de helm snel en gemakkelijk vast maakt. Daarnaast is de helm voorbereid op een bluetooth systeem (Sharktooth). 

De Race R Pro Kimbo is vanaf heden verkrijgbaar bij de Shark-dealers en kost 669 euro. Meer info over Sharkhelmen vind je op www.shark-helmets.com.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.