Nieuw snelheidsrecord

Bill Warner heeft ’t geflikt, hij is door de driehonderd mijl per uur grens gebroken! De Amerikaan bereikte met zijn 1299cc-Turbo Hayabusa na anderhalve mijl jagen zelfs een topsnelheid van 311,945 mijl per uur (502,03 km/u).

Spijtig is dat het record niet zal worden erkend. Daarvoor had Warner ook een keer in de tegenovergestelde richting dezelfde indrukwekkende snelheid moeten halen…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?