Drukke tijden voor Hopkins

Hoewel het British Superbike uit twaalf pittige raceweekeinden bestaat, is dat voor John Hopkins nog lang niet genoeg. Begin dit seizoen verving hij op Jerez de la Frontera al de geblesseerde Alvaro Bautista.

Tijdens de GP van Tsjechië zal hij naast de Spanjaard wederom op de Rizla Suzuki GSV-R klimmen als wildcard. In 2007 werd ‘Hopper’ tweede op Brno. Een herhaling van die prestatie is onwaarschijnlijk maar het moet volgens hem wel beter gaan dan op Jerez waar hij behalve een sterke start niet echt mee kwam.

Maar voor dit alles doet Hopkins eerst als wildcard mee aan de WK Superbike-races op Silverstone, volgend weekend. Naast de Amerikaan komt ook zijn Samsung Crescent Suzuki-teamgenoot Jon Kirkham in actie. In 2008 pakte het team met Tom Sykes op Donington Park een podiumplaats. Doel is deze prestatie minimaal te evenaren…
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?