Bijzonder radioprogramma weer van start

Goed nieuws voor alle motorsportliefhebbers in Nederland en Vlaanderen. Het motorsportprogramma Moto-vroom keert terug op internet. Vanaf begin juli kun je elke donderdag luisteren naar het programma, gepresenteerd door W V Lee Hellebaut (rechts op de foto). Het bijzondere aan de show is dat ook de minder bekende motorsporters uit Nederland en België aandacht krijgen. Leuk! Want minder bekend is absoluut niet minder interessant.

Daarnaast worden ook de internationale prestaties van onze landgenoten en onze zuiderburen belicht. Dit wordt gedaan met zowel na- als voorbeschouwingen. Extra speciaal is dat naast de motorsport muziek centraal staat in het programma. Een combinatie die veel liefhebbers goed zal doen. Mis ’t daarom niet! Vanaf donderdag 7 juli elke week tussen 18.00 en 19.00 uur op http://wlsradio.eu.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.