dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bijzonder radioprogramma weer van start

Goed nieuws voor alle motorsportliefhebbers in Nederland en Vlaanderen. Het motorsportprogramma Moto-vroom keert terug op internet. Vanaf begin juli kun je elke donderdag luisteren naar het programma, gepresenteerd door W V Lee Hellebaut (rechts op de foto). Het bijzondere aan de show is dat ook de minder bekende motorsporters uit Nederland en België aandacht krijgen. Leuk! Want minder bekend is absoluut niet minder interessant.

Daarnaast worden ook de internationale prestaties van onze landgenoten en onze zuiderburen belicht. Dit wordt gedaan met zowel na- als voorbeschouwingen. Extra speciaal is dat naast de motorsport muziek centraal staat in het programma. Een combinatie die veel liefhebbers goed zal doen. Mis ’t daarom niet! Vanaf donderdag 7 juli elke week tussen 18.00 en 19.00 uur op http://wlsradio.eu.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelNieuw > Stahlbus
Volgend artikelNieuwe MOTO73 is uit!

Gerelateerde artikelen