Nieuw> Systeemhelm Nolan N104

De N104 is ontworpen, getest en ontwikkeld door een team van fervente motorrijders, die ook nog eens ingenieurs, ontwerpers en technici zijn. Het draagcomfort schijnt dan ook erg fijn te zijn.

Verder is de helm vooral praktisch. Wanneer je de knop op de kin indrukt, flip je de helm gemakkelijk met één hand open. Daarnaast kun je met een hendel aan de zijkant van de helm het geïntegreerde zonnevizier met anticondenslaag  en antiscratchlaag snel voor je ogen laten zakken of weer in de helmschaal laten verdwijnen. Het buitenste vizier is ook voorzien van een anticondenslaag en bovendien extra breed, zodat je niet beperkt wordt in je kijkruimte.

Het ventilatiesysteem zorgt ervoor dat je tijdens warme dagen ook koele rijwind in de helm krijgt, zodat je hoofd lekker koel wordt gehouden. Het is mogelijk om de uitneembare en antibacteriële binnenvoering te wassen. En als klap op de vuurpijl is de N104 al klaargemaakt voor het communicatiesysteem van N-Com. Geen gedoe bij de installatie, dus.

De systeemhelm N104 van Nolan is eind oktober te koop voor 349,95 euro in de Benelux. Hij wordt verkrijgbaar in de maten XXS t/m L in twee schaalmaten.

Meer info op www.nerons.nl.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.