Anne Flokstra Zijspancross

In de categorie ‘bijzonder nieuws’ hebben we nog dit. Ooit gehoord van de Anne Flokstra Zijspancross? Dan zou je voor de aardigheid eens moeten gaan kijken op zaterdag 24 september in Borculo. De Anne Flokstraschool is een school voor speciaal en voortgezet onderwijs in Zutphen. De leerlingen hebben een verstandelijke beperking.

Net als voorgaande jaren hebben de schoolleiding in samenwerking met BMAC Borculo een zijspancrossers geregeld, waarbij leerlingen met ervaren motocrossers mee kunnen als (extra) passagier. Uiteraard wordt het geen echte wedstrijd; het is een demonstratie in spelvorm, waarbij de leerlingen het idee krijgen dat ze aan een echte motorcross wedstrijd meedoen.  De kosten voor het evenement worden ook dit jaar betaald door diverse bedrijven uit Borculo en omgeving.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.