donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Anne Flokstra Zijspancross

In de categorie ‘bijzonder nieuws’ hebben we nog dit. Ooit gehoord van de Anne Flokstra Zijspancross? Dan zou je voor de aardigheid eens moeten gaan kijken op zaterdag 24 september in Borculo. De Anne Flokstraschool is een school voor speciaal en voortgezet onderwijs in Zutphen. De leerlingen hebben een verstandelijke beperking.

Net als voorgaande jaren hebben de schoolleiding in samenwerking met BMAC Borculo een zijspancrossers geregeld, waarbij leerlingen met ervaren motocrossers mee kunnen als (extra) passagier. Uiteraard wordt het geen echte wedstrijd; het is een demonstratie in spelvorm, waarbij de leerlingen het idee krijgen dat ze aan een echte motorcross wedstrijd meedoen.  De kosten voor het evenement worden ook dit jaar betaald door diverse bedrijven uit Borculo en omgeving.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen