13 C
Nederland
maandag 27 juni 2022

Bestel MOTO73 en Promotor nu online en betaal geen verzendkosten

Medio april, nog middenin de coronacrisis, besloten wij tijdelijk geen verzendkosten te berekenen bij het bestellen van losse edities in onze webshop. Zodat iedereen zonder de deur uit te moeten zijn of haar favoriete magazine kon bestellen en gratis thuis geleverd te krijgen. 

In juli besloten we deze actie, die eigenlijk eind juni zou verlopen, te verlengen tot nader bericht. Om het makkelijker te maken de 1,5 meter afstand van elkaar bij het bladenrek te houden.

Nu zijn wederom weer veel van de ‘bladenrekken’ door de lockdown gesloten. En is deze promotie nog steeds actief. Wat ons betreft hoef je dus de deur niet meer uit.  Kijk snel op www.motor.nl/editie bestellen welke editie je zou willen bestellen.

Wil je iedere editie thuis ontvangen? Word dan abonnee. Kijk op www.motor.nl/abonneren voor de mogelijkheden.

Weet je nog niet precies welk magazine je favoriet is of welke het beste bij je past? Hier kun je er alvast een aantal proeflezen; https://www.motor.nl/promotie/proeflezen/

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.