22.3 C
Nederland
vrijdag 20 mei 2022

Marc Márquez z’n MotoGP-uitlaat is te koop

Met de uitlaat van de 2018 en 2019 Honda RC213V van Marc Márquez bezit je een stukje MotoGP-geschiedenis waarin de HRC-coureur de zwaarste motorraceklasse geselde.

Als je met de handen in je haar zit over een kerstcadeau voor een veeleisende MotoGP-fan. Wat zou hij of zij vinden van de uitlaatpijp van Marc Marquez’ Honda RC213V MotoGP-motor?

Het is niet bepaald een volledige systeemuitlaat, hoewel het ongeveer evenveel kost als een volledig titanium uitlaatsysteem van Akrapovič. Het exclusieve stukje uitlaat kost 330.000 yen of een kleine €2.700,-!

Uitlaat van kampioens-Honda RC213V

In totaal liggen zeven van die gewilde bureau-ornamenten voor het grijpen, elk afkomstig van een RC213V- en 2019-edities van de iconische – en recordbrekende – Repsol Honda MotoGP-machines. Dat betekent dat alle onderdelen originele onderdelen zijn die de zesvoudige MotoGP-kampioen hebben geholpen om een andere titel voor zich op te eisen.

Marc Márquez: ‘Ik zou mijn negende titel winnen’

Elke uitlaat wordt verzegeld geleverd in een glazen doos en is gemonteerd op een voetstuk met HRC-platen die het onderdeel bevestigen. Daarnaast wordt elke uitlaat geleverd met een HRC-boek dat betrekking heeft op het jaar dat overeenkomt met de uitlaat. Een certificaat van echtheid ontbreekt natuurlijk nirt.

Dus, als de euro’s branden in je kontzak, check dan snel honda.co.jp. Reken erop dat PostNL vanwege alle drukte pakjes niet op tijd kan bezorgen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen