Nieuwe 2019 kleuren Kawasaki Vulcan S modellen

De Kawasaki Vulcan S valt op door het ERGO-FIT systeem en goede rijeigenschappen.

Voor 2019 is de Vulcan S in drie uitvoeringen beschikbaar, namelijk de reguliere Vulcan S in de kleurstelling Metallic Flat Spark Black. Daarbij introduceert Kawasaki de Vulcan S SE, die is voorzien van de kleurstelling Metallic Matte Covert Green lakwerk met donkere accenten en een wheelstriping. De Vulcan S CAFE. is naast de kleurstelling Candy Steel Furnace Orange, met oranje accenten, ook voorzien van een café-style windscherm.

ERGO-FIT

Uiteraard zijn alle 2019 Vulcan S modellen door het ERGO-FIT systeem aan te passen aan de lichaamsbouw van praktisch iedere rijder, of je nu 1m50 of 2m10 bent! Zo zijn er Reduced Reachen Extended Reach zadels en trekstangen verkrijgbaar. Ook kunnen de voetsteunen in 3 standen worden versteld.

De Vulcan S is verkrijgbaar vanaf €9.049,- en staat vanaf de eerste week september in de showroom van uw Kawasaki dealer. De Vulcan S is ook geschikt voor het A2 rijbewijs.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?