20.8 C
Nederland
maandag 23 mei 2022

Nieuwe 2019 kleuren Kawasaki Vulcan S modellen

De Kawasaki Vulcan S valt op door het ERGO-FIT systeem en goede rijeigenschappen.

Voor 2019 is de Vulcan S in drie uitvoeringen beschikbaar, namelijk de reguliere Vulcan S in de kleurstelling Metallic Flat Spark Black. Daarbij introduceert Kawasaki de Vulcan S SE, die is voorzien van de kleurstelling Metallic Matte Covert Green lakwerk met donkere accenten en een wheelstriping. De Vulcan S CAFE. is naast de kleurstelling Candy Steel Furnace Orange, met oranje accenten, ook voorzien van een café-style windscherm.

ERGO-FIT

Uiteraard zijn alle 2019 Vulcan S modellen door het ERGO-FIT systeem aan te passen aan de lichaamsbouw van praktisch iedere rijder, of je nu 1m50 of 2m10 bent! Zo zijn er Reduced Reachen Extended Reach zadels en trekstangen verkrijgbaar. Ook kunnen de voetsteunen in 3 standen worden versteld.

De Vulcan S is verkrijgbaar vanaf €9.049,- en staat vanaf de eerste week september in de showroom van uw Kawasaki dealer. De Vulcan S is ook geschikt voor het A2 rijbewijs.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen