dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe Arrow-uitlaatdempers

GSX-R750/600 Arrow Trophy
Deze lichtgewicht titanium demper (foto boven) is voorzien van een carbonfiber eindkap. De uitlaat sluit prima aan bij de stroomlijn van de GSX-R. Deze slip-on demper is leverbaar voor de 2011 GSX-R750 en GSX-R600 voor een adviesprijs van 649 euro.

GSX-R750/600 Arrow Works
Deze titanium demper is eveneens voorzien van een carbonfiber eindkap en is licht van gewicht. De slip-on demper is leverbaar voor de 2011 GSX-R750 en GSX-R600 voor een adviesprijs van 699 euro.

GSR750 Arrow Race Tech
De zwarte aluminium demper geeft in verhouding tot de originele demper een gewichtsbesparing van zo’n 50 procent. Deze slip-on demper is leverbaar voor de nieuwe GSR750 voor een adviesprijs van 449 euro.

Alle Arrow uitlaatdempers zijn voorzien van een demontabele DB-killer en goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg. Meer informatie staat op www.suzuki.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen