Nieuwe Arrow-uitlaatdempers

GSX-R750/600 Arrow Trophy
Deze lichtgewicht titanium demper (foto boven) is voorzien van een carbonfiber eindkap. De uitlaat sluit prima aan bij de stroomlijn van de GSX-R. Deze slip-on demper is leverbaar voor de 2011 GSX-R750 en GSX-R600 voor een adviesprijs van 649 euro.

GSX-R750/600 Arrow Works
Deze titanium demper is eveneens voorzien van een carbonfiber eindkap en is licht van gewicht. De slip-on demper is leverbaar voor de 2011 GSX-R750 en GSX-R600 voor een adviesprijs van 699 euro.

GSR750 Arrow Race Tech
De zwarte aluminium demper geeft in verhouding tot de originele demper een gewichtsbesparing van zo’n 50 procent. Deze slip-on demper is leverbaar voor de nieuwe GSR750 voor een adviesprijs van 449 euro.

Alle Arrow uitlaatdempers zijn voorzien van een demontabele DB-killer en goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg. Meer informatie staat op www.suzuki.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?