Nieuw: Benelli Leoncino 800 en Leoncino 800 Trail

Voortbouwend op het succes van de 500cc Leoncino heeft Benelli in Milaan de Benelli Leoncino 800 en 800 Trail onthuld. Aangedreven door een geheel nieuw watergekoelde tweecilinder van 754cc dat goed is voor een vermogen en koppel van ongeveer 80 pk en 67 Nm. Beide modellen delen het buizenframe, de 16 liter brandstoftank, de Marzocchi USD voorvorken en de Brembo remmen.

De belangrijkste verschillen tussen de Leincino 800 en de Leoncino 800 Trail zijn de velgmaten, de banden, de veerweg, zithoogte en de opstelling van de uitlaat.

Prijzen zijn nog niet bekend, maar gelet op wat je betaalt voor een Leoncino 500 zou die wel eens concurrerend kunnen zijn.

Meer over Benelli?

https://benelli-motoren.nl/

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?