Snelle scooter

Speciaal voor de sportfans komt BMW met twee wel bijzondere C600-scooters. Helaas wel gebaseerd op DTM (Martin Tomczyk of Bruno Spengler) maar gaaf zijn ze wel. Er zijn natuurlijk mensen die echt volledig idolaat van Tomczyk  en Spengler zijn. Of je moet de kleurstelling helemaal te gek vinden natuurlijk, dat kan ook nog. Lang twijfelen kan helaas niet, van beide uitvoeringen worden er exact 99 gemaakt.

Klik hier voor meer informatie (in het Duits).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.