dinsdag 21 mei 2024

UPDATE: Win vrijkaarten voor MOTORbeurs Utrecht!

UPDATE 20-02-2024: DEZE WINACTIE IS GESLOTEN EN DE KAARTEN ZIJN VERSTUURD.

De winnaars
R. Verheijen
A. Pindak
J. Sloot
M. Veerman
K. Chiu

We hebben maar liefst vijf sets van twee vrijkaarten voor MOTORbeurs Utrecht om weg te geven. Dit is dé kans om het grootste motorevent van Nederland bij te wonen en alles te ontdekken wat de motorwereld te bieden heeft. Maar let op, deze exclusieve actie is alleen beschikbaar voor abonnees van onze nieuwsbrief.

MOTORbeurs Utrecht is hét evenement waar motorliefhebbers samenkomen om hun passie voor motoren te delen. Hier vind je alles wat je hartje begeert, of je nu een doorgewinterde rijder bent of net begint met jouw avontuur op twee wielen. Van de nieuwste modellen en accessoires tot spannende shows en demonstraties, er is voor ieder wat wils.

En het beste nieuws? Jij kunt hier helemaal gratis naartoe! Maar hoe maak je kans op deze felbegeerde vrijkaarten? Het enige wat je hoeft te doen, is abonnee worden van onze Motor.NL Nieuwsbrief en het formulier invullen waarmee je aangeeft dat je kans wilt maken op de kaarten. Simpel toch? Ben je al geabonneerd? Dan vul je alleen het formulier in en je maakt automatisch kans!

*Deze actie loopt t/m zondag 18 februari 2024. Winnaars krijgen uiterlijk dinsdag 20 februari via de mail bericht*

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen