Nieuwe BMW R1200R

Ook BMW begint warm te draaien voor 2014. En start daarmee voorlopig rustig, want de Duitsers presenteren de R1200R DarkWhite. Onderhuids is er niets nieuws, maar de oplettende kijker ziet meteen de contrasterende kleurenstelling: wit en zwart. Ha, dat verklaart dus direct de naam. Het frame is overigens gespoten in grijs. De BMW R1200R DarkWhite is al vanaf 1 oktober leverbaar. De prijs volgt nog.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.