Bos maakt Brits Supersport-seizoen af!

Kervin Bos mag na zijn sterkte optreden tijdens het BSB op Assen ook de laatste twee Britse Supersport-races rijden. Nog veel mooier, Bos is gevraagd om aan deze wedstrijden deel te nemen. Daarmee is direct duidelijk dat zijn nieuwe KGD Team veel ziet in de coureur uit Wilnis. “Verrassend, om eerlijk te zijn, maar ik ben echt apetrots. Na de races op Assen zijn we met KGD Honda en Gerrit ten Kate, tuner van het Engelse team, om de tafel gaan zitten. Volgende week rijd ik al op het circuit van Silverstone. Vervolgens kom ik terug naar Nederland om hopelijk de nationale Supersport-titel te pakken. Daarna reis ik af richting Brands Hatch voor de BSB-seizoensafsluiter.”

 

Of er ook mogelijkheden richting 2014 zijn, wordt later duidelijk. “Eerst maar eens die twee wedstrijden rijden. Ik ben erg benieuwd want ik heb nog nooit in Engeland geracet. Vooral Brands Hatch schijnt een cultuurschok te zijn. Maar, mij maakt het allemaal niets uit. Ik ga genieten en echt alles eruit halen!” Met Stuart Voskamp en Bos staan er twee landgenoten aan de start van het Brits Supersport. Daarmee wordt nogmaals onderstreept welke grote impact het BSB Assen heeft op de Nederlandse wegrace. Hopelijk het begin van heel veel moois.ne, waarom dan een scootertest in het blad? Nou, hoe denk je het snelst en meest comfortabel van A naar B te komen in een drukke stad? Juist, op een scooter. Wij testen de meest luxe van het stel, de Suzuki Burgman 650 Executive.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.