Voordelig met de trein naar de MOTORbeurs

Natuurlijk ga je liever op de motorfiets naar de MOTORbeurs. Maar in februari weet je het maar nooit met sneeuw, ijzel of andere narigheid. Daarom is het aardig te weten dat beursorganisator VNU Exhibitions Europe en de NS een samenwerking aangegaan zijn. Bezoekers kunnen daardoor gebruik maken van een speciale kortingsactie. In de Spoordeelwinkel (www.spoordeelwinkel.nl) zijn combitickets voor evenementen te koop. De totaalprijs, beurstoegang inclusief dagretour, is 29 euro.

 

De kortingsactie geldt ook voor Bike MOTION Benelux, KreaDoe en de Vakantiebeurs. Het combiticket is geldig als tweede klas retour van elk station in Nederland naar Utrecht Centraal en gaat voor de MOTORbeurs vanaf medio januari in de voorverkoop.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?