Nieuwe carbon jethelm van GPA

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De Carbon Solar heeft een carbon buitenschaal en is daardoor naast erg veilig ook licht van gewicht, bovendien zit de helm laag op het hoofd en heeft uiteraard ook een ingebouwd zonnevizier. Een erg speciale helm dus (en niet alleen vanwege zijn decal!)

Specificaties van de GPA Carbon solar America:

– Carbon jethelm met ingebouwd bedienbaar getint zonnevizier

– Matzwart met matgrijze decal 

– Carbon buitenschaal 

– Binnenvoering afgewerkt met skai-leer 

– Dubbel D-sluiting 

– Maten XS – XL 

– Helm weegt rond de 900 gr. (maat: medium)

– Consumentenprijs € 325,00

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?