Nieuwe datum Zwarte Cross 2012

De datum voor het Zwarte Cross Festival 2012, die onlangs in een persbericht bekend werd gemaakt, is gewijzigd. Traditiegetrouw vond de Zwarte Cross het eerste weekend van bouwvak plaats, maar doordat verschillende instanties hun vakantieperiodes hebben aangepast is er een nieuwe datum vastgesteld.

In plaats van 27, 28 en 29 juli wordt de nieuwe en definitieve datum voor het Zwarte Cross Festival 2012 20, 21, 22 juli 2012. Een weekje eerder dus. Campinggasten hebben op donderdag 19 juli al toegang tot het festival.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.