Cultwork lanceert Rossi-kunstcollectie

Cultwork, officieel Ducati-licentiehouder, lanceert een kunstcollectie die gewijd is aan een van de meest succesvolle motorcoureurs aller tijden: Valentino Rossi. De collectie, die bestaat uit The Fight, 46 Reasons, First Ride, Front Runner en Perpetually Stronger, staat in het teken van de komst van de Italiaanse coureur bij Ducati. De kunstwerken zijn gemaakt door de Poolse kunstenaar Patryk Kuleta en zijn exclusief verkrijgbaar via www.ducatiart.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?