Vriendendag Stichting Vrienden TT Circuit

Het zal lezers van MOTOR.nl niet ontgaan zijn dat de Stichting Vrienden TT Circuit onlangs een pleidooi heeft gehouden voor een Masterplan waarmee Nederlandse coureurs op termijn weer mee moeten gaan draaien in de wereldtop.

Tijdens de Vriendendag op zaterdag 24 september wordt de aanzet voor het plan nader toegelicht. Kern van de zaak is dat het TT Circuit, Assen, Drenthe en Nederland een leidende positie moeten gaan veroveren in de ontwikkeling van duurzame tweewielertechniek en daarmee de ontwikkeling van toptalent op technisch en sportief gebied.

Kijk voor het volledige programma op www.vriendentt.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.