maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Vriendendag Stichting Vrienden TT Circuit

Het zal lezers van MOTOR.nl niet ontgaan zijn dat de Stichting Vrienden TT Circuit onlangs een pleidooi heeft gehouden voor een Masterplan waarmee Nederlandse coureurs op termijn weer mee moeten gaan draaien in de wereldtop.

Tijdens de Vriendendag op zaterdag 24 september wordt de aanzet voor het plan nader toegelicht. Kern van de zaak is dat het TT Circuit, Assen, Drenthe en Nederland een leidende positie moeten gaan veroveren in de ontwikkeling van duurzame tweewielertechniek en daarmee de ontwikkeling van toptalent op technisch en sportief gebied.

Kijk voor het volledige programma op www.vriendentt.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen