dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe flitspalen besmeurd

In Loosdrecht staan sinds anderhalve week twee nieuwe flitspalen op de Nieuw-Loosdrechtsedijk paraat om hardrijders onverbiddelijk op de bon te slingeren. Dat dit niet ten volle tevredenheid van passanten is, bleek afgelopen weekend.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden de palen onklaar gemaakt door de cameralenzen met rode menie, een rot- en roestwerende grondverf, te besmeuren. De politie heeft vooralsnog geen spoor van de dader, maar getuigen melden dat de dader met de auto is gearriveerd en deze even aan de overkant heeft geparkeerd. Dit zou onder meer blijken uit een verfspoor dat vanaf de parkeerplek naar de palen leidt.

RTV Utrecht heeft foto’s van de besmeurde palen.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen