Nieuwe flitspalen besmeurd

In Loosdrecht staan sinds anderhalve week twee nieuwe flitspalen op de Nieuw-Loosdrechtsedijk paraat om hardrijders onverbiddelijk op de bon te slingeren. Dat dit niet ten volle tevredenheid van passanten is, bleek afgelopen weekend.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden de palen onklaar gemaakt door de cameralenzen met rode menie, een rot- en roestwerende grondverf, te besmeuren. De politie heeft vooralsnog geen spoor van de dader, maar getuigen melden dat de dader met de auto is gearriveerd en deze even aan de overkant heeft geparkeerd. Dit zou onder meer blijken uit een verfspoor dat vanaf de parkeerplek naar de palen leidt.

RTV Utrecht heeft foto’s van de besmeurde palen.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.