vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motofun houdt ludieke actie

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Woensdag 19 november werd iedereen in de gemeente Voorst opgeschrikt door een blauwe brief met belasting nieuws. Gelukkig was dit een ludieke actie van de motorzaak Motofun. Eigenaar Robbie Leerkes: Wij bestaan dit jaar 10 jaar en ik had al een tijdje het idee om eens een ludieke actie te doen. Op de aanslag zijn juist belasting gerelateerde kortingen weggegeven vanwege ons 10 jarig jubileum. Wij betalen bij aanschaf van een motor 1 jaar lang de wegenbelasting en geven op banden en arbeidsloon 21% korting gedurende de actie periode.

Motofun is een motorzaak die 10 jaar geleden is gestart vanuit liefhebberij voor alles wat wielen en een motor heeft in de plaats Voorst. In 2009 zijn we verhuisd naar Twello en zitten hier alweer 5 jaar naar alle tevredenheid. Motofun is gespecialiseerd in jonge gebruikte motoren, onderdelen van italiaanse merken als Aprilia, Derbi, Ducati, Gilera, Piaggio en Vespa. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van alle merken en types motoren, brommers en scooters. 

Afgelopen zomer hebben we de boedel van een voormalige Aprilia- en Yamaha dealer uit regio Deventer overgenomen.Hiermee hebben we onze zaak heringericht en gereorganiseerd. 

Graag willen we alle vernieuwingen laten zien en in combinatie met ons 10 jarig bestaan hebben we besloten een open huis te houden:

Aanstaand weekend houdt Motofun open huis:
Vrijdag 28 November 13:00 tot 18:30
Zaterdag 29 November 10:00 tot 17:30

Een hapje en drankje staat klaar!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen