Motofun houdt ludieke actie

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Woensdag 19 november werd iedereen in de gemeente Voorst opgeschrikt door een blauwe brief met belasting nieuws. Gelukkig was dit een ludieke actie van de motorzaak Motofun. Eigenaar Robbie Leerkes: Wij bestaan dit jaar 10 jaar en ik had al een tijdje het idee om eens een ludieke actie te doen. Op de aanslag zijn juist belasting gerelateerde kortingen weggegeven vanwege ons 10 jarig jubileum. Wij betalen bij aanschaf van een motor 1 jaar lang de wegenbelasting en geven op banden en arbeidsloon 21% korting gedurende de actie periode.

Motofun is een motorzaak die 10 jaar geleden is gestart vanuit liefhebberij voor alles wat wielen en een motor heeft in de plaats Voorst. In 2009 zijn we verhuisd naar Twello en zitten hier alweer 5 jaar naar alle tevredenheid. Motofun is gespecialiseerd in jonge gebruikte motoren, onderdelen van italiaanse merken als Aprilia, Derbi, Ducati, Gilera, Piaggio en Vespa. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van alle merken en types motoren, brommers en scooters. 

Afgelopen zomer hebben we de boedel van een voormalige Aprilia- en Yamaha dealer uit regio Deventer overgenomen.Hiermee hebben we onze zaak heringericht en gereorganiseerd. 

Graag willen we alle vernieuwingen laten zien en in combinatie met ons 10 jarig bestaan hebben we besloten een open huis te houden:

Aanstaand weekend houdt Motofun open huis:
Vrijdag 28 November 13:00 tot 18:30
Zaterdag 29 November 10:00 tot 17:30

Een hapje en drankje staat klaar!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?