woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe Indian Scout Rogue voor 2022

Indian Motorcycles heeft een nieuwe variant in de Scout line-up. De nieuwe Indian Scout Rogue neemt het Scout-model als basis en voegt wat custom-style trim toe om de zaken wat meer klasse te geven.

Onmiddellijk zie je een mini ape-stuur voor een niet al te hoge reikwijdte, evenals een nieuwe mini-kuip (bikini kuip? koplampkuip? Officieel noemt Indian het een quarter-fairing). Er is ook een nieuw solo-zadel; Indian zegt dat het Syndicate Solo-zadel bedoeld is om zowel lange-afstandscomfort als stabiliteit te bieden bij hard accelereren. Indian heeft ook een 19-inch voorwiel op de Scout Rogue gezet, in plaats van het gebruikelijke 16-inch voorwiel. Hierdoor kan Indian een voorband met een lager profiel gebruiken, in plaats van het ballonachtige rubber dat op de voorkant van het standaard Scout-model te zien is.

Modern, maar toch zo retro: Indian Chief El Camino

Samen met deze bijgewerkte onderdelen heeft Indian ook een reeks officiële accessoires voor de motorfiets, waaronder verstelbare piggyback-stijl achterschokdempers (met draaiknopbediening voor compressie en rebound). Hoewel de standaard metercluster geen toerenteller heeft, heeft Indian wel een extra toerenteller met schakelverlichting als optie beschikbaar. Indian heeft ook andere zadels die op deze motorfiets passen, waaronder een getrapt zadel met een rugleuning voor de duopassagier. Indian heeft ook bagage-opties beschikbaar.

De motorfiets en het frame lijken gelijk te zijn aan het standaard Scout model, met een vloeistofgekoelde 1.133 cc (69ci) V-twin motor. De prijs begint bij € 18.290,- ( België € 15.690,-).

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen