woensdag 8 februari 2023

Marathonmotor: Kawasaki W650

Als heropstappende motorrijder wist Jaap Wiegers in 1999 na het zien van de eerste foto’s van de Kawasaki W650 direct wat hij wilde. Veel motor, weinig plastic en Japanse betrouwbaarheid. Veel meer was er niet nodig om de van bioloog naar dominee geswitchte Wiegers te overtuigen om deze motor aan te schaffen. Tweeëntwintig jaar later heeft Jaap Wiegers nog steeds geen spijt van zijn aankoop destijds. Sterker nog: hij hoopt nog vele jaren te kunnen genieten van zijn betrouwbare t...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Peter van der Sanden
Sinds 2004 is Marathonmotor een vaste rubriek in Moto73 van Peter van der Sanden, waarbij het gaat over motoren die al flink wat kilometers hebben afgelegd en waarvan de historie grotendeels bekend is. Bij Van Sleeuwen Motoren aan de Antoniusstraat 60 in Volkel (Moto73 expert) worden deze motoren aan een uitgebreide technische inspectie onderworpen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen