Nieuwe Kawasaki Versys modellen aanstaand weekend bij de Kawasaki dealer

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De eerste exemplaren van de nieuwe Versys 650 en Versys 1000 zijn deze week gearriveerd bij alle Kawasaki dealers in Nederland. Maak kennis met de nieuwe Versys modellen en boek nu alvast een proefrit! 

Kawasaki Versys 650
De nieuwe Versys 650 heeft het hoogste koppel in zijn klasse en levert dit al vanaf zeer lage toeren, voor optimaal rijplezier. Dankzij de nieuw ontwikkelde voor- en achtervering en de lange veerwegen is de Versys 650 een motor met perfecte rijeigenschappen, ook op slechte wegen. Het bijzonder strakke sturen in combinatie met de nieuwe remmen, zorgen voor veel vertrouwen en optimaal motorplezier! De Versys 650 is verkrijgbaar voor de scherpe introductieprijs van € 8.799,-

Drie extra uitvoeringen Versys 650
Kawasaki levert 3 scherp geprijsde Touring Edition pakketten voor de Versys 650:

– Tourer Edition pakket: € 599,-. Fraai geïntegreerde mono-key koffers in kleur met luxe binnen tassen, handkappen en een Versys tankpad. 

– Tourer+ Edition pakket: € 999,-. Alles van het Tourer pakket met daarbij een versnellingsindicator en exclusieve LED mistlampen.

– Grand Tourer Edition pakket: € 1.499,-. Dit pakket bevat alle bovengenoemde zaken met hiernaast een topkoffer in kleur en een 12 volt aansluiting / laadpunt. 

Versys 1000
De nieuwe Versys 1000 is een zeer complete Adventure Sports. De Versys 1000 is bijzonder geschikt om snel en comfortabel lange afstanden af te leggen. Het koppelrijke, 122pk sterke 1.043cc motorblok, in combinatie met de goede bescherming van het in de hoogte verstelbare windscherm, zorgt voor snel en comfortabel rijplezier. Ook de sportieve rijder kan zich volledig uitleven op de Versys 1000. Het uitgebalanceerde rijwielgedeelte en de perfecte handling zorgen voor superieure controle en feedback op alle wegen. De Versys 1000 is leverbaar vanaf € 13.399,- 

Zeer compleet geleverd
De Versys 1000 is de meest complete Adventure Sports en wordt in Nederland standaard geleverd met geïntegreerde mono-key koffers, handkappen, middenbok en tankpad. Hiernaast is er voor de Versys 1000 een NL Edition pakket beschikbaar met LED mistlampen en een versnellingsindicator voor € 399,-

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?