woensdag 8 februari 2023

Nieuwe Kawasaki’s nu beschikbaar voor een proefrit

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Om de nieuwe modellen van Kawasaki echt op hun waarde te kunnen beoordelen, moet je ze gewoon gereden hebben. En dat is in dit geval echt makkelijk gezegd, want de nieuwste Kawasaki’s staan nu klaar bij de dealer voor een proefrit. Dan ervaar je pas waarom Kawasaki zo populair is! 

Ervaar de pure power van de Z800 en Z1000, de best verkochte motoren in hun klasse. Merk hoe ongelooflijk avontuurlijk en veelzijdig de Versys 650 en 1000 zijn of welke nieuwe dimensies de Vulcan S aan de begrippen comfort en uitstraling geeft. De nieuwe Kawasaki modellen staan nu voor je klaar voor een uitgebreide kennismaking, inclusief de nieuwe Z300. 

Informeer bij je dealer naar de beschikbaarheid, boek een proefrit en begin je motorseizoen groen!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen