MOTO73 later op je deurmat

Fijn hoor, die feestdagen, maar voor de druk en bezorging van MOTO73 is het iets minder mooi. En dat zul je als abonnee al wel gemerkt hebben. Want door het paasweekend wordt de MOTO73 later bezorgd dan je gewend bent. Normaal gesproken landt de MOTO73 al op donderdag op de deurmat van abonnees, maar in het geval van MOTO73 nr. 8 van 2015 is dat pas morgen, zaterdag, het geval.

Kortom: nog één dagje wachten en dan kun je weer met je neus in al dat wat belangrijk is in het motorwereldje. Met daarin onder andere de eerste rijtest van de Kawasaki Z300, de eerste rijtest van de Suzuki GSX-S1000, een vergelijkingstest tussen de Honda Crossrunner en de Triumph Tiger 800 XRX, de Ten Kate Honda Project X-00, de marathonmotor, toerisme, reizen, offroad-journaal, de Dunlop Trailsmart en heel veel sport.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.