Nieuwe kleur voor de 2021 Kawasaki Z900RS

De Kawasaki Z900RS, een eerbetoon aan de Z1 uit 1972, is voor 2021 verkrijgbaar in nieuwe kleuren.

De 2021 Kawasaki Z900RS is vanaf medio december al te zien bij de Kawasaki dealer in de kleuren:

  • Candytone Green
  • Ebony

Voor 2021 is ook de Performance Edition kit weer verkrijgbaar met daarin een Titanium Akrapovic Uitlaat, Tank pad en Engine Sliders. Alle accessoires in de Performance Edition kit zijn speciaal ontworpen voor de Z900RS.

Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

2021 Kawasaki Z900RS

Nieuwe Kawasaki Ninja ZX-6R 2021

Kawasaki Z900RS?

Voor wie kwijt was wat de Kawasaki Z900RS ook al weer was: de retro is uitgerust met een 948cc vier-in-lijn blok met een koppelrijk karakter. Oog voor detail is kenmerkend voor de Z900RS. Denk aan gegoten wielen, teardrop-tank, hoge kwaliteit metallic laklaag, veel gepolijste onderdelen en een getuned uitlaatgeluid. Aanwezige veiligheidssystemen: ABS, instelbare tractiecontrole, een bekrachtigde slipperkoppeling en radiale remklauwen.

Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl.

2021 Kawasaki Z900RS

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?