Nieuwe kleuren voor 2020 Kawasaki Z900RS en Z900RS CAFE

Zoals je weet zijn de Z900RS en Z900RS CAFE een hommage aan de Kawasaki Z1 uit 1972. Dit model zette Kawasaki wereldwijd op de kaart en was  samen met de Honda CB750 een van de grondleggers  van de huidige motoren waarop wij vandaag de dag onze kilometers rijden.

Voor 2020 is de Z900RS in drie nieuwe kleuren verkrijgbaar: Candytone Green (historische kleur die het grafische uiterlijk van de Kawasaki Z1A uit 1973, de opvolger van de Z1 weerspiegeld), Metallic Spark Black en Metallic Graphite Gray. Voor de Z900RS CAFE kun je kiezen Vintage Lime Green en Ebony.

De 2020 Kawasaki Z900RS en Z900RS CAFE staan vanaf eind november bij de Kawasaki dealer in de showroom. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?