vrijdag 1 december 2023

Nieuwe kleuren voor 2020 Kawasaki Z900RS en Z900RS CAFE

Zoals je weet zijn de Z900RS en Z900RS CAFE een hommage aan de Kawasaki Z1 uit 1972. Dit model zette Kawasaki wereldwijd op de kaart en was  samen met de Honda CB750 een van de grondleggers  van de huidige motoren waarop wij vandaag de dag onze kilometers rijden.

Voor 2020 is de Z900RS in drie nieuwe kleuren verkrijgbaar: Candytone Green (historische kleur die het grafische uiterlijk van de Kawasaki Z1A uit 1973, de opvolger van de Z1 weerspiegeld), Metallic Spark Black en Metallic Graphite Gray. Voor de Z900RS CAFE kun je kiezen Vintage Lime Green en Ebony.

De 2020 Kawasaki Z900RS en Z900RS CAFE staan vanaf eind november bij de Kawasaki dealer in de showroom. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image