woensdag 28 februari 2024

Nieuwe kleuren voor Yamaha Tracer 9 GT & Tracer

Voor 2023 is de Tracer 9 GT verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren. Ook is het uitlaatgeluid gehomologeerd tot 95dB.

Prijs en beschikbaarheid

De Tracer 9 GT en Tracer 9 zijn vanaf januari 2023 verkrijgbaar bij Yamaha-dealers.

Kleuren

De Tracer 9 GT is nieuw verkrijgbaar in Pure White en Midnight Black. De Tracer 9 is verkrijgbaar in Redline en het onlangs geïntroduceerde Midnight Black.

YamahaTracer 9 GT+: motorfiets om naar uit te kijken

MyRide-app

MyRide moet worden gedownload voordat een smartphone aan de Tracer 9 GT+ wordt gekoppeld. MyRide maakt niet alleen smartphone-connectiviteit en navigatie mogelijk, maar voegt ook een extra dimensie toe aan elke rit door alle gereden routes bij te houden en de afgelegde afstand, versnelling, topsnelheid, hoogteverschillen en nog veel meer te registreren.

Originele accessoires

Het Yamaha-assortiment van originele accessoires omvat een reeks hogekwaliteitsonderdelen voor Tracer 9 GT+, waarmee eigenaren hun motor volledig kunnen aanpassen aan hun levensstijl en individuele prioriteiten. Met alle accessoires die tot je beschikking staan, van topkoffers en billet-hendels tot professionele Akrapovic-uitlaten en lichtgewicht radiatorbeschermers en carterpan is het eenvoudig om jouw unieke motoriets te creëren.

Yamaha biedt ook een reeks CE-goedgekeurde rijkleding en vrijetijdskleding voor mannen en vrouwen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen