13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

CBR in 2013-kleuren

Dit weekend wordt op Magny-Cours (Frankrijk) tijdens de World Superbike finale gereden met de Honda CBR1000RR fireblade in de nieuwe kleurstelling van 2013, die tijdens de Intermot al werd gepresenteerd op de nieuwe straatversie van de Fireblade. Het Honda CBR-team zal het nieuwe design promoten tijdens de finale van het WSBK.

Naast de rood, wit en blauwe kleuren zal Honda’s supersport ook met de koplampstickers rijden, die volgend jaar verplicht worden gesteld. Het Japanse merk wil hiermee de verwantschap tussen de racemachines en de straatversies extra bevestigen.

Honda-coureur Jonathan Rea is erg enthousiast over de nieuwe kleuren:
“Ik vind de nieuwe kleurstelling mooi. Dit laat goed zien dat we rijden met productiemachines die men ook gewoon bij de Honda-dealer kan kopen. Onze racemotoren zijn misschien iets geavanceerder, maar de link naar de straatversie is er zeker!”

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelNieuwe kleuren Z1000
Volgend artikelWegracetalent gezocht

Gerelateerde artikelen