CBR in 2013-kleuren

Dit weekend wordt op Magny-Cours (Frankrijk) tijdens de World Superbike finale gereden met de Honda CBR1000RR fireblade in de nieuwe kleurstelling van 2013, die tijdens de Intermot al werd gepresenteerd op de nieuwe straatversie van de Fireblade. Het Honda CBR-team zal het nieuwe design promoten tijdens de finale van het WSBK.

Naast de rood, wit en blauwe kleuren zal Honda’s supersport ook met de koplampstickers rijden, die volgend jaar verplicht worden gesteld. Het Japanse merk wil hiermee de verwantschap tussen de racemachines en de straatversies extra bevestigen.

Honda-coureur Jonathan Rea is erg enthousiast over de nieuwe kleuren:
“Ik vind de nieuwe kleurstelling mooi. Dit laat goed zien dat we rijden met productiemachines die men ook gewoon bij de Honda-dealer kan kopen. Onze racemotoren zijn misschien iets geavanceerder, maar de link naar de straatversie is er zeker!”

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?