dinsdag 30 mei 2023

CBR in 2013-kleuren

Dit weekend wordt op Magny-Cours (Frankrijk) tijdens de World Superbike finale gereden met de Honda CBR1000RR fireblade in de nieuwe kleurstelling van 2013, die tijdens de Intermot al werd gepresenteerd op de nieuwe straatversie van de Fireblade. Het Honda CBR-team zal het nieuwe design promoten tijdens de finale van het WSBK.

Naast de rood, wit en blauwe kleuren zal Honda’s supersport ook met de koplampstickers rijden, die volgend jaar verplicht worden gesteld. Het Japanse merk wil hiermee de verwantschap tussen de racemachines en de straatversies extra bevestigen.

Honda-coureur Jonathan Rea is erg enthousiast over de nieuwe kleuren:
“Ik vind de nieuwe kleurstelling mooi. Dit laat goed zien dat we rijden met productiemachines die men ook gewoon bij de Honda-dealer kan kopen. Onze racemotoren zijn misschien iets geavanceerder, maar de link naar de straatversie is er zeker!”

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image