vrijdag 26 april 2024

Nieuwe kleurenschema’s bij Yamaha

We beginnen Yamaha’s kleurennieuws met de XT1200Z Super Ténéré Adventure. Deze heeft zowel in de Competition White-editie als de nieuwe Yamaha Blue-variant aangepaste grapihcs. Daarnaast blijft de Worldcrosser, als een kit, leverbaar en dat is mooi nieuws. Yamaha is op dat laatste zelfs zo trots dat de Yamaha Blue Super Ténéré speciaal in het leven geroepen is voor mensen die zo’n kit willen hebben.

Ook de WR450F Enduro en de PW50 kindercrosser zullen vanaf nu beschikbaar zijn in het herkenbare blauw. Dan snel over naar de XV1900A Midnight Star. Deze cruiser heeft een andere ophanging van het spatbord gekregen waarbij de steun verwijderd is. Als laatste alweer de 125cc-afdeling waarbij zowel de WR125R en de WR125X nu ook aangeboden worden met een blauw accent. Daarnaast kreeg de Sports White-versie een paar minimale aanpassingen.  
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen