Nieuwe KTM 350 EXC

Vorig jaar werd Antonio Cairoli kampioen in de MX1-klasse met een 350-cc'er, dit jaar heeft David Knight  (World Enduro Championship) ook de overstap gemaakt naar een motor met een inhoud van 350cc. Volgens KTM biedt de 350 EXC een prima mix tussen power en hanteerbaarheid.
De styling van de 350 EXC is strak en heeft overeenkomsten met de winnende fabrieksmotoren van Cairoli en Marvin Musquin. De EXC is voor het bedrag van 9999 euro voor jou.

De exclusieve 350 EXC Six Days kost 500 euro meer, maar daarvoor krijg je een groot aantal extra’s waardoor de 350 nog meer wedstrijdgericht wordt. De Six Days is vanaf medio mei verkrijgbaar.

Meer informatie op www.ktm.nl en bij de dealer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?