Nieuwe logo’s voor elektrische Harley-Davidsons

Harley-Davidson gaat de toekomst vol in met elektrische motorfietsen. Dat betekent ook dat het de motorfietsen goed op de markt moet zetten. Harley lijkt dat te doen. Onlangs heeft Harley-Davidson een patent aangevraagd voor twee nieuwe logo’s voor elektrische (motor)fietsen.

Het eerste logo bestaat uit een schild, maar niet het typische schild logo dat je vaker ziet op  Harley’s en merchandising. In het schild staan de letters H en D, de een over de ander. Een bliksemschicht gaat door de D en achter de H. Het tweede is een cirkelvormig logo met een bliksemschicht in het midden. Die zier er best cool uit, maar doet ook denken aan Captain America zo’n Marvel-superheld.

Speculatie op Motorcycle.com suggereert dat Harley het schild gaat gebruiken op elektrische fietsen en de andere op elektrische motoren. In de publicatie werd ook opgemerkt dat Harley-Davidson de naam Rude Boy een tijdje terug heeft gebruikt voor elektrische fietsen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?