maandag 29 mei 2023

Nieuwe logo’s voor elektrische Harley-Davidsons

Harley-Davidson gaat de toekomst vol in met elektrische motorfietsen. Dat betekent ook dat het de motorfietsen goed op de markt moet zetten. Harley lijkt dat te doen. Onlangs heeft Harley-Davidson een patent aangevraagd voor twee nieuwe logo’s voor elektrische (motor)fietsen.

Het eerste logo bestaat uit een schild, maar niet het typische schild logo dat je vaker ziet op  Harley’s en merchandising. In het schild staan de letters H en D, de een over de ander. Een bliksemschicht gaat door de D en achter de H. Het tweede is een cirkelvormig logo met een bliksemschicht in het midden. Die zier er best cool uit, maar doet ook denken aan Captain America zo’n Marvel-superheld.

Speculatie op Motorcycle.com suggereert dat Harley het schild gaat gebruiken op elektrische fietsen en de andere op elektrische motoren. In de publicatie werd ook opgemerkt dat Harley-Davidson de naam Rude Boy een tijdje terug heeft gebruikt voor elektrische fietsen.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image