Nieuwe maten Heidenau K60 Scout

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Om aan de hoge eisen van de nieuwe generatie Dual-sport Enduro rijders, zoals de BMW R1200GS LC of KTM 1190 Adventure te voldoen, heeft Heidenau een band ontwikkeld met de juiste balans tussen duurzaamheid, stabiliteit,  grip en nat weer eigenschappen. 

Het gaat hierbij om de maten 120/70 B19 en 170/60 B17.

Deze nieuwe maten zijn het resultaat van bijna twee jaar ontwikkeling en duizenden testkilometers onder extreme omstandigheden. Het hierdoor verkregen ontwerp van het  profiel en de optimale constructie van het karkas, geven de Scout een hoge rijstabiliteit – zowel rechtuit als in bochten.

Prijzen

De 120/70 B19 kost € 159,72 en de 170/60 B17 kost € 211,75. Beide prijzen zijn inclusief BTW.

Heidenau K60 Scout banden zijn te verkrijgen bij de beter gesorteerde motordealer.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?