vrijdag 29 maart 2024

Nieuwe maten Heidenau K60 Scout

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Om aan de hoge eisen van de nieuwe generatie Dual-sport Enduro rijders, zoals de BMW R1200GS LC of KTM 1190 Adventure te voldoen, heeft Heidenau een band ontwikkeld met de juiste balans tussen duurzaamheid, stabiliteit,  grip en nat weer eigenschappen. 

Het gaat hierbij om de maten 120/70 B19 en 170/60 B17.

Deze nieuwe maten zijn het resultaat van bijna twee jaar ontwikkeling en duizenden testkilometers onder extreme omstandigheden. Het hierdoor verkregen ontwerp van het  profiel en de optimale constructie van het karkas, geven de Scout een hoge rijstabiliteit – zowel rechtuit als in bochten.

Prijzen

De 120/70 B19 kost € 159,72 en de 170/60 B17 kost € 211,75. Beide prijzen zijn inclusief BTW.

Heidenau K60 Scout banden zijn te verkrijgen bij de beter gesorteerde motordealer.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen