13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Nieuwe MOTO73: bestel hem hier!

Een probleem in de distributie zorgt ervoor dat hij pas dinsdag 22 december in de schappen ligt. Maar onze webshop tijdschriftnu.nl heeft hem wél al binnen. Dus kun je niet wachten tot dinsdag, bestel hem dan hier en hij komt zo snel mogelijk naar je toe!

En het is een editie die je niet mag missen deze kerstvakantie. We sluiten het motorjaar 2015 af en trappen de deur van 2016 vast in. Afsluiten doen we bijvoorbeeld met een ritje op het circuit van Aragón, waar collega Randy van der Wal het bijzondere genoegen heeft mogen smaken een paar rondjes te knallen op de Kawasaki ZX-10R van wereldkampioen Jonathan Rea. Aansluitend gaat onze SBK-reporter Marien Cahuzak met Marcel Duinker in gesprek over het 2016-model en wat die in huis heeft om het komende kampioenschap ook binnen te halen.

We hebben daarnaast een duo 2016-modellen kunnen rijden. Voor een eerste kennismaking met de Honda Africa Twin vloog Ad van de Wiel naar Zuid-Afrika (waar anders?) en we pikten nog een bleek zonnetje mee in Zuid-Spanje voor de lancering van de leuke Triumph Street Twin. En in dit nummer presenteren we een mooie multitest van een viertal potente sporttoerders die we daar maakten. Beste lezer, dit is maar een greepje uit de inhoud… Bestel hem hier!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelPompen of besparen
Volgend artikelCustom Scrambler 1

Gerelateerde artikelen