13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe MOTO73 is uit!

Driecilindergeweld
De MV Agusta Brutale 675 en de Triumph Street Triple R zijn beide voorzien van een driecilindermotor, maar daarmee houden de overeenkomsten tussen de Brit en de Italiaan wel zo’n beetje op.

Yamaha FJR1300A
Na twaalf jaar vond Yamaha het tijd om de FJR1300 eens flink aan te pakken. Mede dankzij de toevoeging van veel elektronica is de supertoermachine weer helemaal bij de tijd.

Dubbeltest
Met de Brutale 675  heeft MV Agusta voor het eerst een ‘normale’, redelijk betaalbare motor in het gamma. We zetten de Italiaan in een test naast de Triumph Street Triple R.

24 uur van Le Mans
De 24 uur van Le Mans was dit jaar weer een enerverende endurance-race, maar ook een boeiende belevenis. MOTO73 was erbij.

Honda VFR1200F
Honda heeft de VFR1200F vernieuwd. Op het eerste oog zijn de wijzigingen bescheiden, maar zeker de DCT-transmissie is een stuk prettiger in de omgang.

GP wegrace Japan
Dani Pedrosa won in Japan weer eens, maar het ging op het circuit van Motegi vooral over de toekomst van het wegracekampioenschap.

GP Maleisië
Een week na de Grand Prix van Japan reden de GP-coureurs op het circuit van Sepang in Maleisië.

Aankoopkeuring
De aankoop van een tweedehands motor is niet zonder risico. Met een kleine inspectie van twintig minuten kun je al heel veel problemen voorkomen.

Thüringer Wald
Prachtige stadjes en mooie slingerende wegen vind je volop in het Thüringer Wald, in het oosten van Duitsland. Ideaal toerterrein voor de motorrijder dus.

Imola 200
In 1972 greep Ducati de dubbele zege in de 200-mijlsrace op Imola, waarmee het merk zichzelf op de kaart zette als fabrikant van superbikes. Veertig jaar later werd daar op hetzelfde circuit op een passende manier bij stilgestaan. Paul Smart was één van de eregasten op dat feestje.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen